thumbnail

Weekend i Lissabon

Förvirra dig bland trånga gränder i de kulliga stadsdelarna Alfama och Bairro Alto eller spatsera längs breda boulevarder och pulserande shoppingstråk. Portugals huvudstad håller vad den lovar och lämnar både starka intryck och nya idéer hos besökaren. Att lära känna Lissabon kräver en livstid, men lyft på locket till denna kosmopolitiska smältdegel och upptäck hur staden bubblar av trend och historia.

 

Vårt hösterbjudande: Weekend i Lissabon
Reguljärt direktflyg till Lissabon med  Air Portugal TAP  från Stockholm Arlanda (samt från Köpenhamn, Oslo och Helsingfors).

Vårt förslag, med boende på exklusiva hotell Mundial**** (se nedan)
Pris från 3.660:-
/Prisförslag på en weekendresa 17-20.11.2018. Pris i SEK, per person in dubbel rum inklusive frukost och flygskatter. Det finns ett stort utbud av andra hotell i olika prisklasser – fråga om oss detaljer!

 

Mer info om resan & anmälan
Central Europe Travel AB
Birger Jarlsgatan 71
113 56 Stockholm
Sweden
Direct: + 46 8 441 7194
E-mail: margareta@cetravel.se
Varmt välkommen!

 

Lisboa Hotel Mundial****
Hotellet öppnades 1958 på en av bästa adresserna i Lissabon. Mundial som renoverades 2016, erbjuder exklusivt boende i stadens centrum. Hotellets legendariska restaurang, Varanda de Lisboa, men bedårande utsikt över staden, är en av de bästa i Lissabon. Genom åren gästades också Hotel Mundial av bl.a. Roger Moore, Alan Delon, Romi Schneider, Brigitte Bardot, Siza Vieira, José Saramago, Amália Rodrigues, Simone de Oliveira, Jean Paul Sartre och Simone de Beauvoir.
Adress: Praça Martim Moniz 2, Lisboa.
Webb: hotel-mundial.pt

Top foto: João Paulo, pixabay.com

Pris: från 3.660 kr

Begär Offert

Skriv in ditt namn:

E-post: *

Telefon dagtid:

Ämne:

Skriv in ditt meddelande: *