thumbnail

Solsäkra Dubai

Sommaren är inte en årstid ! den är en destination!

Dubai är en stad som måste ses för att man ska tro på den. Ultramoderna skyskrapor samsas med traditionella kvarter och konstgjorda öar sträcker sig ut från kusten.

Sol, hav, sand och överdådiga måltider under dagen samt levande musik och en energisk feststämning på natten – Dubais strandklubbar har förtjänat ett internationellt rykte både bland kändisar och andra resenärer. Om du vill vara med om en fest på stranden eller en avkopplande dag vid poolen har vi precis det du önskar under en fantastisk solfylld semester i Dubai.

Världens högsta skyskrapa – Burj Khalifa , dominerar med sina 828 meter, på ett naturligt sätt Dubais stadssiluett. Byggnaden uppskattas bäst på nära håll eller, ännu hellre, från insidan. Molnfria dagar bjuder utsiktsdäcket på våning 124 på en helt fantastisk, milsvid vy.

Precis bredvid Burj Khalifa ligger Dubai Mall – och shoppares paradis. Förutom de över 1200 butikerna och 150 restauranger finns här en inomhusnöjespark, en skridskobana, ett imponerande inomhusvattenfall, en koreograferad utomhusfontän och gigantiska Dubai Aquarium and Underwater Zoo.

 

Hotellet Burj Al Arab är en av regionens mest berömda landmärken, och har ofta blivit framröstat som världens lyxigaste. Den böljande segelliknande byggnaden sträcker sig 321 meter över havet på en triangulär konstgjord ö, och ditt atriumlobby är den högsta i världen.

 

Dubais golfbana är väldigt livlig och väldigt skiftande – det finns extremt bra golfbanor i regionen. Vi har flera stora professionella golfturneringar, och under vintermånaderna är Dubai verkligen en av de bästa platserna i världen att spela golf på. Kvaliteten och mångfalden bland banorna är verkligen utomordentlig: det finns ökengolf, golf i parklandskap och golf vid havet.

För mer info om spännande Dubai -erbjudanden, erbjudanden & bokning
ring: 08-441 7190, mejla: info@cetravel.se
eller besök oss i vår resebutik på Västamannagatan 95 i Stockholm!

 

 

Pris:

Begär Offert

    Newsletter

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev